Elaborarea publicațiilor pentru promovarea valorilor turistice a Munților Harghita

În cadrul acestui proiect Asociația pentru Județul Harghita privind promovarea valorilor turistice a Munților Harghita a elaborat 770 de publicații cu ajutorul căruia cei interesați pot intra în posesia informațiilor cu spectru larg. Astfel se pot ”vinde” ușor și gratuit către cei interesați valorile zonei, informații publice, respectiv se pot aduce la cunoștința publicului larg informații mai puțin cunoscute.

Scopul publicației este aducerea la cunoștință pentru publicul larg valorile turistice a Munților Harghita, a ajuta orientarea turiștilor, a stârni curiozitatea și a crește numărul orelor, zilelor, nopților petrecute în această zonă.

Creșterea popularității zonei și a numărului de vizitatori contribuie la dezvoltarea bazei turismului și determină formarea principiilor de dezvoltare autonomă.

În cadrul proiectului am luat legătura cu o firmă care elaborează publicații și am avut o lungă discuție cu ei pentru ca publicația să fie făcută potrivit pretențiilor noastre.

În publicație sunt prezentate informații despre atracțiile munților cu poze, posibilități turistice și date despre pârtiile de schii din regiune.

Publicația a fost prezentată și distribuită împreună cu consiliul județean la expoziția din Budapesta (la Hungexpo), la expoziția din București (la București), în afară de asta publicarea a fost comunicată publiului larg prin mijloacele mass-media locală și am promovat în cadrul evenimentelor organizate de asociație și de Consiliul Județean Harghita.